Het belang van dakisolatie

Warmte stijgt en wanneer uw dak niet geïsoleerd is, verliest u op deze manier veel warmte. Het investeren in een correcte dakisolatie is daarom een goed idee. Scheerman Isolatie is een bedrijf met jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakisolatie, en helpt u graag. Neem daarom direct contact met ons op!

Uw dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden.
Bij Scheerman Isolatie heeft u de mogelijkheid om te isoleren met EPS isoparels of Easycell. Voor iedere woning en voor alle wensen is dus een geschikte methode beschikbaar. Door uw dak te isoleren houdt u de warmte in huis, creëert u een echte zolderruimte en bespaart u op de energiekosten! Scheerman Isolatie helpt u bij het isoleren van uw dak of uw complete woningisolatie.Van spouwmuur, kruipruimte isolatie, dakisolatie, vloerisolatie en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek met ons aan! Wij vertellen u dan meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.

Dakisolatie met EPS Isoparels

Door de tussenruimte in uw dak te vullen met EPS Isoparels isoleert u uw woning op een uiterst snelle en effectieve manier. Met een pistool worden de in de tussenruimte geïnjecteerd. Oneffenheden zoals dakspanten, zijn hierdoor geen probleem. Alle kieren en naden worden moeiteloos met dit isolatiemiddel (af)gedicht.

Dakisolatie met Easycell

Het vlokkensysteem van Easycell wordt onder druk in de holle ruimte tussen het dak en dakbeschot ingeblazen. Het materiaal
is vochtregulerend, neemt vocht uit de lucht en staat het ook geleidelijk weer af. Dit zorgt voor een optimale isolering van uw dak.

Bel ons nu op 06 – 1311 0600

Het contactformulier invullen kan ook.
Of mail naar info@scheermanisolatie.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!